Țiglă ceramică

Faimoasa tigla ceramica AVA Ceramix, rezultatul unei experiente centenare, este cea mai buna solutie pentru un acoperis durabil, ecologic si cu un stil inegalabil. Un astfel de acoperis, cu o tigla ceramica realizata in Italia, devine o lucrare eleganta si cu personalitate, caruia i se adauga valoare o data cu trecere timpului.

Tigla ceramica este folosita pentru un rezultat arhitectural deosebit, care da acoperisului un farmec natural si o frumusete atemporala, in acelasi timp avand si alte avantaje: acoperisul este durabil, asigura o izolare fonica ridicata si un confort termic mai mare.

Tiglele ceramice sunt potrivite pentru orice tip de acoperis, fiind folosite atat pentru constructii noi, moderne dar si pentru renovari spectaculoase, asigurand un caracter deosebit al acoperisului care se integreaza natural in contextul zonei.

Cu o mare varietate de culori, forme si finisaje, tiglele ceramice sunt usor de montat, fiind argumentele inspirate pentru a ilustra frumusetea originala a unui acoperis. AVA Ceramix importa din Italia diverse tipuri de tigla ceramica, fiind bine stiut faptul ca in Italia aceste materiale sunt folosite de sute de ani, atat pentru cladiri noi dar si pentru constructii deja realizate, conferind un aspect mediteranean, aspect care ne atrage cu siguranta, fiind ceva care inspira durabilitate si bun gust.

Acoperisurile realizate din tigle ceramice sunt mereu la moda, fiind apreciate atat pentru aspectul lor deosebit cat si pentru functionabilitate si siguranta. Sunt foarte rezistente impotriva infiltrarii apei, sistemul lor de incastrare a placilor fiind perfect, rezista cu succes la temperaturi foarte scazute, asigurand confortul tehnic al locuintei.

Controlul riguros al materiilor prime, metodele de realizare testate de multe zeci de ani si inaltele standarde tehnologice ale utilajelor de productie fac ca tigla ceramica comercializata de AVA Ceramix sa garanteze cele mai inalte niveluri de calitate, confort si performanta. Aducem aceasta tigla ceramica italiana in Romania pentru ca aceste produse de inalta calitate, estetice si rezistente in timp, sunt solutiile ideale pentru acei care isi doresc un ambient nobil, sobru si prestigios, realizat in pas cu tehnologia moderna pentru a ne incanta privirea.

tigla ceramica italia
Tigla Portoghesi
tigla ceramica italia
Tigla Portoghesi Fermaneve
tigla ceramica italia
Tigla Portoghesi Baby
tigla ceramica italia
Tigla Enzo
tigla ceramica italia
Tigla Olandesi
tigla ceramica italia
Tigla Marsigliesi
tigla ceramica italia
Tigla Coppi
tigla ceramica italia
Tigla Coppopiu
tigla ceramica italia
Tigla Coppopiù Fermaneve
tigla ceramica italia
Tigla Romane Piane
tigla italia
CONSULTANȚĂ
tigla italia
MĂSURĂTORI
tigla italia
TRANSPORT
tigla italia
MONTAJ