Despre noi

Bine ai venit!

La Ava Ceramix ne straduim sa iti oferim consultanta si produse care sa-ti depaseasca asteptarile!

Ca lucrurile sa fie simple, am pregatit pentru tine sisteme de acoperis cu tigla ceramica si caramida aparenta, produse in insorita Italie!

Doar din pamant, caldura si pasiune iti aducem produse premium pentru casa ta, fie ca o construiesti sau o renovezi.

Alege un model care iti place sau, de ce nu, mai multe, suna-ne la numarul afisat si putem vorbi de noul tau acoperis sau de peretii decorati cu o caramida de 5 stele!

 

Tigla ceramica:

Fie ca esti conservator sau cauti ceva iesit din comun, la noi gasesti o gama completa de tigla ceramica pentru un acoperis care sigur va fi la “inaltime”. Modelele noastre sunt grupate in functie de forma si modul de dispunere, poti alege dintr-o paleta larga de culori.

Suntem siguri ca o sa gasesti ceva care sa iti placa. Toate modelele sunt disponibile pentru comanda asa ca hai sa alegem!

Nu uita! Culorile si materialele sunt naturale, tiglele nu sunt vopsite!

Oricand ai o intrebare sau daca ai luat deja decizia, suna-ne sa stabilim toate detaliile si celelalte informatii despre pret, livrare, accesorii.

 

Caramida aparenta:

Pereti, ziduri anoste? Pare ca toate casele sunt trase la indigo? Incearca caramida aparenta italiana, pentru exterior sau interior, living, crama sau un loc “special”.

Avem o gama larga de modele, dimensiuni si suntem siguri ca vor arata foarte bine in caminul tau.

Suna-ne sa stabilim necesarul tau, modelul potrivit si toate detaliile de achizitie si livrare.

tigla italia
CONSULTANȚĂ
tigla italia
MĂSURĂTORI
tigla italia
TRANSPORT
tigla italia
MONTAJ